Makeup Revolution Soph Xpaleta farduri de ochi

13×
Makeup Revolution Soph X paleta farduri de ochi
Makeup Revolution Soph X paleta farduri de ochi
Lichidare de stoc
Economisiți
67RON

Economisiți 16%
24 x 1,1 g
56RON

Cod: MUR3927 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution Soph X
Caracteristici

Paleta de farduri de pleoape Makeup Revolution Soph X a fost creată în colaborare cu vloggerița de fashion & beauty Sophie „SophDoesNails". Paleta conține 24 de nuanțe de culori pământii și mai colorate, care vă permit să creați atât machiaje neutre, cât și look-uri mai distinctive.

Caracteristici:

  • conține 14 nuanțe mate și 10 nuanțe strălucitoare
  • pentru un look natural sau pentru crearea unor stiluri mai îndrăznețe
  • fardurile sunt intens pigmentate și nu se fărâmițează sub ochi
  • paleta conține și o oglindă mare, practică

Mod de aplicare:
Aplicați fardurile pe pleoape cu pensula. Pentru idei de look-uri diverse folosind această paletă, vă puteți inspira și de pe canalul YouTube „SophDoesNails“.

Caracteristici

Efect
mat, de perlă, sclipitor

Am scris despre Makeup Revolution Soph X
Articole

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Soph X