Makeup RevolutionPro HD paleta farduri de ochi

Makeup Revolution Pro HD paleta farduri de ochi
Makeup Revolution Pro HD paleta farduri de ochi
culoare Commitment 30 g

Cod: MUR3722 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
La achiziția produselor de peste 140 RON din toate brandurile Makeup Revolution și W7 Cosmetics, Rude Cosmetics sau Makeup Obssesion obțineți cadou un Mystery box în valoare de 100 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere Makeup Revolution Pro HD
Caracteristici

Paleta pentru fondul de ten ochilorMakeup Revolution Pro HD Pro HD oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • pigmenți saturați
  • efect sclipitor și mat
  • ușor de aplicat
  • pentru rezistență de lungă durată
  • culori ușor de combinat

Ingrediente:

  • oglindă

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, auriu, nud, vișiniu

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Pro HD