Makeup RevolutionPressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici

Makeup Revolution Pressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici
Makeup Revolution Pressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici
culoare Midas Touch 10.8 g

  • Makeup Revolution Pressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici
  • Makeup Revolution Pressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici
  • Makeup Revolution Pressed Glitter Palette paletă cu farduri cu sclipici
Acest produs este momentan indisponibil | Cod: MUR06441

Strălucitoare la orice ocazie! Indiferent dacă vă pregătiți pentru un festival, o petrecere de Halloween sau de Revelion, sau, pur și simplu, vă doriți o viață cu mai mult sclipici, avem soluția ideală.

Paleta de glitter presat Makeup Revolution Makeup Revolution Pressed Glitter Palette nu vă va lăsa rece - și nici pe cei din jur, de altfel.

Caracteristici:

  • conține glitter în 9 nuanțe intense
  • vă ajută să realizați un machiaj cu care vă remarcați oriunde
  • puteți utiliza nuanțele individual sau în combinație
  • pentru o privire pur și simplu strălucitoare

Mod de aplicare:
Pentru a aplica glitterul, pregătiți pleoapele cu o bază pentru fard de pleoape, un primer sau, ideal, lipiciul Revolution Glitter Glue (nu este inclus în pachet). Apoi aplicați glitterul, cu o pensulă sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, roz, roșu, auriu, argintiu, portocaliu
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
sclipitor

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!