Makeup Revolution by Petrapaleta farduri de ochi

8×
Makeup Revolution by Petra paleta farduri de ochi
Makeup Revolution by Petra paleta farduri de ochi
36x 0,8 g
66RON

Cod: MUR05113 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de machiaj de minim 130 RON din brandurile selectate și vă oferim cadou un mistery bag în valoare de 130 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
miercuri 15.04.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution by Petra
Caracteristici

Prima colaborare a brandului Revolution cu o blogeriță din Cehia! Prezentăm în premieră paleta de farduri pentru ochi Revolution by Petra, apărută în colaborare cu Petra LovelyHair.

Paleta conține 36 de umbre de ochi, intens pigmentate. Un bogat asortiment de nuanțe de bază pentru toată pleoapa, tonuri pământii pentru un machiaj fumuriu perfect, dar și foarte popularele nuanțe de violet, care vor domina în această toamnă. Pentru stiluri mai jucăușe, paleta este completată cu nuanțe de roșu, de portocaliu, de roz și de albastru petrol.

Varietatea de culori mate și sclipitoare te ajută să creezi fără probleme orice stil, de la cel subtil, de zi, la unul intens, de seară. Ambalajul negru elegant asigură paletei un loc de cinste în arsenalul tău cosmetic.

Caracteristici:

  • 36 de umbre de ochi, într-o singură paletă
  • intens pigmentate
  • ușor de aplicat
  • mare variabilitate, cu miriade de combinații coloristice posibile
  • un amestec de nuanțe mate și sclipitoare
  • un amestec de tonuri reci și calde

Caracteristici

Efect
mat, de perlă, sclipitor

Am scris despre Makeup Revolution by Petra
Articole

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution by Petra