Burete konjac pentru față

Burete konjac pentru față
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Cadouri și oferte speciale

Încercați un super trendy burete konjac pentru față, cu care vă demachiați ușor, curățați tenul și îi oferiți un masaj delicat. Uitați de controlul rezervei de dischete demachiante. Vă este suficient un burete konjac pentru curățarea tenului, pe care îl puteți folosi în mod repetat.

Avantajele buretelui natural konjac

  • Este potrivit și pentru alergici și la persoanele cu pielea sensibilă.
  • Nu irită fața și, totuși, îndepărtează eficient impuritățile.
  • Ajută la curățarea porilor și previne apariția punctelor negre și a acneei.
  • Îndepărtează cu blândețe celulele cutanate moarte.
  • Folosirea acestui produs este prietenoasă cu mediul. 

Cum se folosește buretele konjac pentru curățarea tenului?

Începeți prin a înmuia buretele. Dacă vă demachiați, aplicați pe burete un gel facial de curățare sau un lapte demachiant și deplasați circular buretele konjac pe față. Înlătură nu doar machiajul, ci și celulele cutanate moarte. Spălați bine buretele după fiecare utilizare, stoarceți-l și lăsați-l să se usuce natural. Cu o îngrijire adecvată, un burete konjac poate rezista până la trei luni.

Ce este konjac?

Cartoful konjac, materia primă pentru buretele konjac, este o plantă asiatică perenă, care crește la mari altitudini. În ultimii ani, datorită proprietăților sale, are mare succes în produsele cosmetice. Conține o cantitate mare de minerale și are efect benefic asupra echilibrului pielii.

Puteți avea încredere în calitatea bureților de konjac de la Garnier, de la Yasumi sau de la Erborian, cu care veți avea tenul perfect curat.