CliniqueEven Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 Fond de ten iluminator SPF 15

9×
Clinique Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 Fond de ten iluminator SPF 15
Clinique Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15 Fond de ten iluminator SPF 15

 Și dvs. vă puteți bucura de un ten perfect uniform, fără imperfecțiuni vizibile! Fondul de ten cu efect de iluminare și SPF 15 Clinique Even Better Glow, cu textură ultra lejeră și formulă iluminatoare, uniformizează tenul și îi oferă hidratare, o strălucire absolut naturală și un aspect fresh, iar factorul de protecție SPF 15 îl protejează de razele solare și de influențele externe.

Caracteristici:

  • acoperirea ușoară și medie uniformizează nuanța tenului și îi asigură un aspect natural

  • textura ultra lejeră se aplică ușor și se contopește perfect cu tenul, ca o a doua piele

  • iluminează tenul, care devine neted și catifelat

  • arată natural, fără efect de mască

  • oferă tenului hidratarea necesară

  • are o persistență îndelungată

  • nu încarcă tenul  

Ingrediente:

  • factor de protecție SPF 15 - protejează tenul față de radiațiile solare

  • pigmenți care reflectă lumina - iluminează tenul și estompează imediat imperfecțiunile vizibile

  • derivat din vitamina C - iluminează tenul și reduce vizibil cicatricile postacneice și petele întunecate, cauzate de razele solare

Aplicare:
Folosind aplicatorul din burete, pensula sau vârfurile degetelor, aplicați o cantitate adecvată pe față și masați până la estompare.

Evitați contactul direct cu ochii.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
ten gras, ten mixt, ten uscat
După tipul de acoperire
Ușoară, Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Efect
iluminator
Nuanță fond de ten
medium

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.