Caudalie Vinosource

fluid matifiant hidratant pentru ten mixt

Caudalie Vinosource fluid matifiant hidratant pentru ten mixt
Caudalie Vinosource fluid matifiant hidratant pentru ten mixt
Caudalie Vinosource fluid matifiant hidratant pentru ten mixt
40 ml
105RON

Cod: CAU0999 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.03.2019
Ridicare personală
luni 25.03.2019
Caudalie Vinosource
40 ml | 105RON

Descriere cosmetice Caudalie Vinosource

Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Caudalie Vinosource oferă pielii tot ce are nevoie.

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • acționează împotriva imperfecțiunilor
  • la atingere, pielea este fină ca mătasea

Cum se utilizează:
Se aplică pe tenul curată și se întinde cu ușoare mișcări circulare. Se utilizează zilnic, dimineața și/sau seara.

Caracteristici

Consistență
fluid
După tipul de problemă al pielii
hidratare
Tipul de ten
ten mixt
Vârsta
pentru toate varstele

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.