Treci la conținutul principal

Caudalie

Despre brandul Caudalie

Profitați la maximum de efectele generoase ale viței de vie. Produsele cosmetice Caudalie ascund frumusețea însoritelor podgorii franțuzești. Ingredientul cheie este cel mai puternic antioxidant din lume: extractul din semințe de struguri, care combate eficient manifestările îmbătrânirii tenului. 

 

Brandul Caudalie a fost creat în anul 1993, de către soții Mathilde și Bertrand Thomas, datorită unei întâlniri fatidice cu profesorul Joseph Vercauteren. Acesta le-a prezentat efectele de fermitate, de întinerire și de protecție ale acestei plante unice și, de atunci, brandul Caudalie lansează un produs de succes după altul. Fiecare este original, dar au ceva în comun: produsele cosmetice Caudalie acordă întotdeauna atenție compozițiilor pur naturale, delicate cu pielea și cu mediul.

Testați produsele Caudalie pe propria piele. Versatilitatea folosirii unor produse emblematice, precum Caudalie Beauty Elixir, este apreciată de nenumărate vedete, de make-up artiști și de iubitorii de produse cosmetice din întreaga lume. Merită remarcate și exfoliantul Caudalie Cleaners&Toners sau măștile Caudalie Masks & Scrubs. Orice ați alege, puteți fi sigură că produsele cosmetice Caudalie transformă îngrijirea zilnică a pielii într-o experiență unică și relaxantă.

întregul text ascundeți textul