Caudalie Divine Collection Eau de Parfum pentru femei

3×
Caudalie Divine Collection Eau de Parfum pentru femei
Caudalie Divine Collection Eau de Parfum pentru femei
50 ml
229RON

458RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CAU1062 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 02.03.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Caudalie Divine Collection
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Caudalie Divine Collection devine noua dvs. dependență, la care nu veți renunța niciodată. Vă farmecă din prima clipă și vă convinge neîncetat că își merită cu prisosință locul pe măsuța dvs. de toaletă.

  • parfum floral
  • parfum oriental
  • pentru femeia modernă a secolului al 21-lea
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
trandafir bulgaresc, trandafir marocan, vanilie, piper roz, cedru, mosc, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.

Rating Caudalie Divine Collection3