BrushArtHair Pearl agrafe de par

BrushArt Hair Pearl agrafe de par
BrushArt Hair Pearl agrafe de par
4 buc

Cod: BRU03767 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Beneficiați acum de livrare gratuită la brandurile Saffee, KORIKA, Souletto, NOBEA și BrushArt.

Descriere BrushArt Hair Pearl

Accesoriul de păr BrushArt Hair completează perfect coafura.

Caracteristici:

  • rezistă în locul unde a fost plasat
  • are o formă originală
  • folosit pentru modelarea confortabilă a coafurii
  • creează o coafură simplă și trendy

Cum se utilizează:
Facilitează crearea coafurii dorite.

Despre brand BrushArt

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.

Rating BrushArt Hair Pearl