Clipuri și agrafe pentru păr

Filtru
Interval de prețuri

la

Pentru cine?
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   2
  •   1
  •   2
Cele mai vândute

Clipurile și agrafele de păr trebuie să fie nelipsite din orice poșetă! Clipurile de păr vor îmblânzi șuvițele de păr rebele și vor fi cireașa de pe tort a fiecărei coafuri – fie că aceasta va fi pentru o ocazie specială, fie că e doar o coafură de zi cu zi. Agrafele de păr vor fi cel mai bun prieten al dvs. în orice situație – vă deranjează șuvițele în timpul sportului sau la lucru? Sau poate așteptați până va crește la loc bretonul? Cu agrafele veți prinde părul în locul unde este necesar și, în plus, veți avea o vedere nemaipomenită!

Pentru ce fel de coafuri se pot folosi agrafele și clipurile?

  • Coadă de cal răvășită – cu agrafele puteți prinde șuvițele care nu încap în coafură, iar acestea nu vă vor cădea în față.
  • Coc pentru bal – ajung doar câteva agrafe și fixativ și, ca rezultat, vă veți putea mândri cu o coafură care va rezista la orice dans sălbatic, chiar și după miezul nopții.

Aveți păr scurt? Și cu acesta puteți să încercați o pleiadă de coafuri diferite, la care vă vor ajuta agrafele de păr sau elasticele pentru păr mici. Împletiți o șuviță de păr mai lungă și fixați-o cu ajutorul unui clip sau încercați mai multe creații diverse.

Bucurați-vă de tot ceea ce pot oferi agrafele de păr și păstrați, întotdeauna, câteva pe aproape – în poșetă, în portofel sau poate chiar în buzunar. Niciodată nu puteți să știți când veți avea nevoie de ele!

Alegeți din oferta de clipuri și de alte accesorii pentru păr, de la notino.ro!