Biotherm Deo Pure Invisibleantiperspirant roll-on

3×
Biotherm Deo Pure Invisible antiperspirant roll-on
Biotherm Deo Pure Invisible antiperspirant roll-on
48h 75 ml
96RON

Cod: BIO0794 | În stoc
1
Coletăria
joi 24.09.2020
Ridicare personală
vineri 25.09.2020

Descrierea produsului Biotherm Deo Pure Invisible
Caracteristici

Încercați un mod fiabil de a vă proteja împotriva mirosurilor neplăcute, timp de până la 48 de ore. Antiperspirantul roll-on Biotherm Deo Pure Invisible protejează eficient axilele și îngrijește pielea sensibilă.

Datorită aplicatorului lat, produsul este ușor de aplicat și îl puteți folosi și pe axilele proaspăt rase sau epilate. Astfel, diminețile dvs. vor fi mai puțin agitate, iar dvs. veți face față mai ușor unei zile solicitante.

Caracteristici:

  • protejează împotriva mirosurilor neplăcute, timp de până la 48 de ore
  • după aplicare, textura lichidă se transformă într-o peliculă lejeră de pudră
  • poate fi folosit și pe axilele proaspăt rase
  • nu lipește și nu lasă urme pe haine

Ingrediente:

  • hidroxid de aluminiu micronizat
  • lactat de alchil
  • microbiluțe de siliciu
  • extract de mușețel
  • nu conține alcool

Mod de utilizare:
Se aplică pe axila curată. Lăsați produsul să se absoarbă scurt timp, înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Am scris despre Biotherm Deo Pure Invisible
Articole

Despre brand Biotherm

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.

Rating Biotherm Deo Pure Invisible