Treci la conținutul principal

Tutorial: Un machiaj fresh și sexy, pentru petreceri în aer liber

13.05.2024

Iva Davies

Citire timp de 2 minute

Sezonul cald al razelor de soare bate la ușă. Așa cum ne eliberăm de hainele călduroase, vrem să scăpăm și de straturile mate și grele de fond de ten, înlocuindu-le cu acea senzație inconfundabilă, de prospețime și de lejeritate. De aceea, v-am pregătit un ghid de machiaj cu care veți fi în centrul atenției la orice garden party.

Look-ul perfect pentru petreceri în aer liber este inspirat de culorile naturii, așadar puteți da uitării machiajul nud. Încercați un auriu sau culoarea caisei; printre celelalte alegeri excelente se numără nuanțele de roz, de violet, de verde sau, de ce nu, de lila. Nu sugerăm nimic extravagant; este suficient un suflu de culoare pe pleoape, pentru ca acest look interesant să prindă viață. Inspirați-vă din alegerile noastre pentru acest machiaj de garden party.

Cum creăm un machiaj proaspăt, pentru petrecerile în aer liber?

  1. Uniformizați culoarea feței cu fondul de ten, Eveline Cosmetics Wonder Match Lumi. Camuflați cearcănele și orice alte imperfecțiuni cu ajutorul unui corector
  2. Conferiți feței un aspect mai plastic, folosind creionul de conturare, Bell My Everyday. Evidențiați pomeții și linia maxilarului, fără a omite nici fruntea.
  3. Accentuați pomeții cu fardul de obraz, Catrice Cheek Flirt Face Stick. Prezentarea practică, sub formă de stick, asigură o manevrare simplă și o aplicare precisă.
  4. Aplicați iluminatorul theBalm Lou Manizer pe zonele reliefate, precum vârful pomeților, muchia nasului și arcul lui Cupidon.
  5. Colorați cuta pleoapei și pleoapa de jos cu nuanța de mandarină, din paleta Makeup Revolution Soph X. Tapotați fardul auriu cu degetul, în centrul pleoapei. Folosind fardul maro închis, trasați un contur din centrul liniei genelor superioare spre exterior și prelungiți-l în „codiță”. Apoi aplicați deasupra un strat de fard verde.
  6. Rimelați genele cu mai multe straturi de L'Oréal Paris Panorama. Are o formulă specială, care are grijă ca genele să rămână separate, voluminoase și alungite.
  7. Colorați buzele cu rujul Dermacol 16H Lip Colour, lăsați-l să se usuce și aplicați deasupra luciul de buze de la capătul celălalt. .  

Pentru a arăta perfect la orice petrecere în aer liber

Nu ezitați să vă colorați viața. Veți arăta minunat! Uitați-vă și la videoul nostru, pentru mai multă inspirație.