Treci la conținutul principal

TUTORIAL: Cum să-ți ondulezi părul într-un look romantic, în stil BOHO-chic

12 iunie 2017Notino
Pentru o ondulare ușoară și rapidă, recomandăm ondulatorul de păr pentru bucle triple label.m Electrical The Advanced Pro Triple Barrel Waver.
Vara este anotimpul ideal pentru bucle romantice. Și nu contează dacă sunt sau nu naturale. Ai nevoie doar de un ondulator de păr bun și de câteva minute. Învață cum să-ți ondulezi părul corect și lasă-te inspirată de sugestiile noastre pentru coafuri romantice de vară, în stil BOHO-chic!

Conectează-l la priză, pornește-l și lasă-l să se încălzească. Temperatura optimă este de 220 de grade, dar depinde întotdeauna de textura părului tău! Dacă ai un păr slab și fragil, alege o temperatură mai scăzută, pentru a evita deteriorarea sa. În schimb, dacă ai un păr sănătos, cu firul gros sau rebel, poți mări ușor temperatura.

În timp ce aparatul se încălzește, pregătește părul pentru ondulare. Pieptănă-l bine și pulverizează un spray termoactiv, care îi conferă părului volum și îl fixează. Noi recomandăm L'Oreal Professionnel Tecni Art Volume.

 

Începe ondularea de la ceafă. Prinde-ți părul din partea de sus a capului într-un coc, pentru a nu te deranja în timpul ondulării. Lucrează părul șuviță cu șuviță. Plasează șuvița între tuburi și strânge ușor mânerul ondulatorului. Așteaptă câteva secunde, apoi repetă procesul pe toată lungimea șuviței.
După ce ai ondulat părul din partea de jos a capului, scoate treptat șuvițe din coc, până când termini de ondulat tot părul.
Părul ondulat se pieptănă cu un pieptene cu dinți rari, pentru a-l răsfira. La sfârșit, se pulverizează pe întreaga coafură un lac fixativ. Am folosit Tigi Bed Head Hard Head, pentru o fixare puternică.
Coafuri de vară pentru părul creț
Accesoriile de păr florale dau look-ului tău un aer estival. Încearcă, de exemplu, o bentiță simplă, cu trandafiri mici. Pentru coafura de zi, este suficient să prinzi părul în stil hippy, creând astfel un efect Boho romantic, absolut perfect.
Pentru o coafură de seară, prinde părul de la ceafă într-un coc lejer. Este suficient să prinzi șuvițele individuale cu agrafe, lăsându-le libere doar pe acelea care încadrează fața. Vei obține o coafură frumoasă, cu un stil în genul anilor '20.
Dacă preferi florile naturale, alege o floare de primăvară în culoarea ta preferată, fixeaz-o la ureche cu o agrafă și bucură-te de parfumul ei!
Text realizat de: Alina, redactor Aoro

Citiți mai mult