TIGI Bed Head Hard Head fixativ fixare puternică

20×
TIGI Bed Head Hard Head fixativ fixare puternică
TIGI Bed Head Hard Head fixativ fixare puternică
385 ml
46RON

11,95RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: TIG0175 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere TIGI Bed Head Hard Head
Caracteristici

Faceți impresie cu stiluri de coafură unice, nesupuse legii gravitației. Lacul cu fixare puternică TIGI Bed Head Hard Head se usucă rapid, oferind o fixare durabilă și o strălucire orbitoare. Dați frâu liber fanteziei, creând coafuri originale pentru orice ocazie.

Caracteristici:

  • asigură oricărei coafuri o fixare extrem de puternică
  • conferă coafurii un finisaj lucios și o definire maximă
  • gradul de fixare crește direct proporțional cu cantitatea folosită
  • permite o multitudine de coafuri creative
  • se usucă imediat
  • cu parfum plăcut, de citrice
  • potrivit pentru orice lungime și orice tip de păr

Ingrediente:

  • elemente fixatoare – pentru o fixare foarte puternică și durabilă

Mod de utilizare:
Pulverizați fixativul TIGI Bed Head Hard Head de la 10–12 cm deasupra coafurii. Pentru o fixare și mai puternică, pulverizați în mai multe straturi.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, fermitate
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand TIGI

Cosmetica TIGI | Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. Toni, Guy, Bruno și Anthony au mers pe urmele tatălui lor și, practic din nimic, au construit renumita rețea de saloane de coafură Toni & Guy. Aceasta numără peste 420 de filiale în 42 de țări din întreaga lume.
Caracterul excepţional al produselor TIGI constă în special în faptul că sunt dezvoltate de stiliști profesioniști, pentru uzul altor stiliști profesioniști. În aceeași notă, Echipa creativă TIGI vine în fiecare an cu o nouă colecție de coafuri, destinate cu precădere pentru propagarea celor trei game principale ale acestei mărci exclusive – Bed Head, S-Factor și Catwalk.
Ultima menționată clădește în imaginație o punte care leagă lumea părului frumos de cea a modei de lux. Catwalk a crescut ca imagine tocmai datorită cooperării cu tânărul creator britanic Christopher Kane. Datorită lui, stiliștii de astăzi reușesc să mulțumească și cei mai pretențioși clienți, care-şi doresc să semene cu stelele de cinema sau cu cele din lumea muzicii. Interesant este că până și mirosul cosmeticelor TIGI Catwalk este inspirat de parfumurile exclusive.
La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. O mențiune specială merită ingredientele la fel de luxoase, cum ar fi cașmirul, șampania sau perlele, conținute în gama preparatelor S-Factor.
Brand-ul TIGI îi va atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să arate excelent, dar nu au chef să petreacă ore întregi în saloanele de frumusețe, pe cei care caută calitate la prețuri rezonabile, sunt jucăuși, le plac stilurile de păr creative și aleg în primul rând cu ochii (după designul și culoarea ambalajului).

Rating TIGI Bed Head Hard Head20