Treci la conținutul principal

Tutorial: Încercați #regencycore. Machiaj à la Bridgerton

16.05.2024

Iva Davies

Citire timp de 3 minute

Pregătiți-vă coronița, rochia regală și mănușile lungi și haideți la treabă! A sosit o nouă serie Bridgerton și, cu aceasta, și #regencycore. Acest trend romantic, cu nuanțe delicate și caracterizat printr-un ten strălucitor cu buze pline, va sta bine oricui.

Întregul serial se desfășoară în era Regency, însă muzica și machiajul sunt, din fericire, foarte actuale. Look-ul de ten fără cusur, dar, totuși, natural, obrajii cu o culoare delicată și ochii hipnotizanți sunt perfecte pentru baluri sau pentru plimbările în grădina regală. Cum să obțineți acest look?

Cum să creați look-ul à la Bridgerton:

  1. Începeți cu baza de machiaj, Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer, care va conferi strălucire tenului și va prelungi persistența machiajului pentru toată ziua.
  2. Desigur, tenul trebuie să arate plin de viață, așadar uniformizați-l cu fondul de ten iluminator, Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Pentru un look natural, uniformizați-l cu un burete pentru machiaj.
  3. Aplicați pe zona de sub ochi și pe mijlocul feței iluminatorul Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch, care va asigura tenului strălucire.
  4. Sprâncenele trebuie perfect trasate și pieptănate. Pentru această misiune, luați-vă la îndemână creionul pentru sprâncene, Estée Lauder BrowPerfect 3D All-in-One Styler, care conține atât un creion, cât și un gel. Mai întâi, fixați sprâncenele cu gelul și apoi desenați cu creionul firele de păr individuale. Încercați să arate cât mai natural.
  5. Blush-ul este baza întregului look. Așadar, nu vă temeți să aplicați mai multe straturi. Încercați blush-ul Shiseido InnerGlow CheekPowder, în nuanța alpen glow. Aplicați puțin și pe pleoape.

Pentru un look #regencycore perfect, aveți nevoie de

6. Pentru o privire profundă, luați-vă la îndemână paleta Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs, în nuanța nude sculptular. Aplicați fardul roz din această paletă pe întreaga pleoapă și evidențiați-vă coada exterioară cu nuanța mai închisă. 

7. În unghiul intern, aplicați fardul lichid Lancôme Idôle Tint, în nuanța sunburst.

8. Nu putem uita de genele ca de păpușă, pentru care aplicați câteva straturi din rimelul Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

9. La final, pentru buze care așteaptă să fie sărutate, aplicați rujul Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, în nuanța french tea

Pentru machiajul în stil Bridgerton, încercați

Noi iubim acest look delicat #regencycore! Deci, ce spuneți, îi dați o șansă? Și nu uitați să vizionați videoul nostru.