LancômeHypnôse Palette 5 Couleurs paletă cu farduri de ochi

6×
Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs paletă cu farduri de ochi
Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs paletă cu farduri de ochi
culoare 06 Reflets d’Amethyste 4 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: LAM07843

Design elegant și 5 nuanțe care vă taie răsuflarea - noua paletă de farduri de ochi Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs înseamnă dragoste la prima vedere.

Textura cremoasă a fardurilor este foarte plăcută pe pleoape, ușor de aplicat și are o rezistență îndelungată. Culorile paletelor Lancôme Hypnôse sunt alese cu grijă, astfel încât să puteți crea ușor atât look-uri naturale de zi, cât și machiaje dramatice, pentru ocazii festive.

Caracteristici:

  • rezistență* de până la 12 ore și o formulă anti-curgere
  • nuanțele foarte pigmentate asigură un rezultat intens
  • nu se acumulează în riduri, nu pălesc și nu se fărâmițează pe parcursul zilei
  • paleta conține 5 culori perfect combinabile între ele
  • textură cremoasă extrafină, pentru aplicare ușoară
  • 2 aplicatoare cu vârf de spumă – ajută la realizarea unui look perfect

Rezultatele testării unui eșantion de 102 femei*:

  • 97,1% au confirmat că fardurile au o textură extrafină
  • 95,2% au constatat că fardurile creează pe pleoapă un efect uniform
  • 95,2% au simțit o senzație de confort pe pleoape întreaga zi

Mod de aplicare:
Optați pentru o aplicare uscată, pentru un look natural și sofisticat, sau încercați aplicarea umedă, pentru culori mai strălucitoare, cu un rezultat mai intens.
Pentru un look fără cusur, utilizați ambele aplicatoare incluse în pachet. Nu uitați să le curățați, folosind un șervețel uscat, între aplicarea a două nuanțe de fard.

Caracteristici

Culoare
violet, roz, vișiniu
Efect
sclipitor

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.