Cele mai bune parfumuri ale anului 2021

29 decembrie 2021Notino
Parfumurile le plac tuturor, fără excepție; de aceea, cu un parfum bine ales, aduceți bucurii iubitului sau iubitei, fraților și surorilor, părinților și prietenilor.

Momentan, piața parfumurilor este literalmente inundată de opțiuni, de aceea am ales pentru dvs. cele mai bune noutăți ale acestui an. Și, pentru a vă ușura alegerea, le-am împărțit în cele mai bune parfumuri pentru femei și cele mai bune parfumuri pentru bărbați (da, am ținut cont și de egalitatea sexelor). Mai mult, întrucât am testat personal toate parfumurile și le cunosc foarte bine, am adăugat fiecărui parfum și o scurtă descriere, ca să știți cui i se potrivește și cine îl va aprecia cel mai mult. Acestea sunt sugestiile mele:

Cele mai bune parfumuri pentru femei:

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal. 

Este cel mai bun parfum pentru o mămică sau pentru femeia iubită, pe care o învăluie într-o aură de fericire și îi insuflă energie pozitivă! Este feminin, proaspăt, strălucitor și elegant, răsfățându-și posesoarea cu tonuri de iasomie, de flori de portocal, de ulei de mandarine, de iris și de vanilie. 

Mugler Alien Goddess 

Acest parfum senzual, floral oriental, cu vanilie caldă din Madagascar, iasomie indiană și cashmeran, este cadoul ideal pentru o femeie seducătoare, care iubește misterele. Merită menționat și flaconul frumos, de culoarea soarelui. În plus, flaconul parfumului este reîncărcabil.

Yves Saint Laurent Libre 

Un parfum floral ușor, ideal pentru o femeie tânără, energică și fără griji, cu alte cuvinte pentru iubita, fiica sau prietena dvs. Delicata compoziție, cu lavandă, iasomie, mandarine și ceai alb, este echilibrată de ambra senzuală și de mosc, datorită cărora acest parfum este tandru și, în același timp, sexy.

Narciso Rodriguez For Her Musk Noir

Un parfum intens, floral-oriental, interesant pentru femeia care iubește aromele neobișnuite și care dorește să iasă în evidență din mulțime. Este excelent atât peste zi, cât și seara sau la ocazii deosebite. Moscul cald și senzual este pus în valoare de notele de prună, de trandafiri și de piele întoarsă. 

Narciso Rodriguez Narciso Eau Néroli Ambrée 

Este ca un pulover moale de cașmir, care se adaptează perfect la formele posesoarei și îi subliniază discret personalitatea. Îl puteți oferi fără probleme mamei, iubitei sau bunicii. Vă garantez că acest parfum floral-pudrat feminin și îmbătător, cu neroli, mosc, ambră, cedru și cashmeran, va încălzi trupul și sufletul posesoarei sale, chiar și în zilele cele mai reci. 

Issey Miyake A Drop d'Issey

Un parfum floral prin excelență, ideal pentru femei romantice. Trandafirul de Damasc, iasomia, liliacul, floarea de portocal, vanilia și moscul formează o compoziție îmbătătoare, care își face posesoarea la fel de fericită ca un buchet de flori proaspete.

Produse

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați:

Yves Saint Laurent Y Le Parfum 

Un parfum complex, a cărui versiune originală a fost lansată în anul 2017. Este considerat în continuare unul dintre cele mai bune parfumuri pentru bărbați. Are o aromă oriental lemnoasă, care va sta bine posesorului fie că se află la birou, într-un costum perfect croit, pe motocicletă într-o jachetă de piele sau acasă, unde se ocupă cu dragoste de copiii dvs. 

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme

Veți aprecia această compoziție pentru caracterul său energic și pătrunzător, potrivit pentru un bărbat activ, care adoră să fie în centrul atenției. V-am descris iubitul, fratele sau, poate, chiar pe dvs.? Flaconul amintește un ring de box încoronat și conține tonuri oriental lemnoase, cu salvie, caramel și vetiver. Este o alegere clară pentru învingători!

Burberry Hero

Parfumul fresh lemnos, cu lavandă, piper negru, cardamon și lemn de cedru, este clasic și elegant. Numele său înseamnă „erou“. Vă jur că îl vor adora atât soțul, cât și tatăl dvs. 

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme 

Dacă știți vreun bărbat care și-ar petrece bucuros tot anul în vacanță la mare, oferiți-i acest parfum; îi veți face o mare bucurie. Parfumul citric lemnos, cu bergamotă, grepfrut, vetiver, mosc și paciuli, îi va aminti plajele Mediteranei, astfel încât va putea călători acolo cu gândul, chiar dacă, de fapt, se află la birou, într-o ședință, sau acasă în fața televizorului. 

Acum cunoașteți cele mai bune parfumuri ale anului 2021. Depinde numai de dvs. dacă le oferiți altora sau le păstrați doar pentru dvs. Vă urez să aveți mână norocoasă la alegerea acestor parfumuri de top!

Produse

Citiți mai mult