Jean Paul GaultierScandal Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

3×
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Nou
100 ml
490RON

490,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JPG04317 | În stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 25.09.2021

Descriere Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
Compoziție

Cine este acest dandy musculos, cu mănuși de boxer, care tocmai s-a așezat pe tronul învingătorilor? Sunteți chiar dvs., împreună cu apa de toaletă pentru bărbați Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme, care emană în jurul dvs. o aură demnă de un rege. Mulțimea vă va adora, pentru că eliminați orice adversar prin knock-out.

  • un parfum oriental, cu tonuri lemnoase, într-un flacon reîncărcabil
  • perechea masculină a parfumului pentru femei Jean Paul Gaultier Scandal
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri de salvie și de mandarină. La scurt timp, se dezvoltă categoria grea a compoziției, reprezentată de nota caldă și dulce de fasole tonka. Este completată armonios de caramel. Baza piramidei olfactive constă dintr-un acord de vetiver, perceptibil mai ales la estomparea parfumului.

Povestea parfumului
Un impact de senzualitate și de energie, care dă o dependență extremă! Acesta este parfumul Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme. O singură parfumare vă conferă o aură de învingător, fapt sugerat și de flacon, al cărui capac în formă de coroană este un adevărat trofeu de maestru.

Corpul flaconului nu este un pătrat perfect, amintind astfel de un ring de box, care, de asemenea, nu este perfect pătrat, mai ales când un boxer cu umerii lați se sprijină de el. Catifeaua roșie de pe cutia ambalajului contrastează perfect cu parfumul gri-albăstrui. Chipurile parfumului sunt elegantul Parker Van Noord și extravagantul fotomodel Imaan Hammam.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
nucosara sage
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
caramel
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme3