Descoperă Scandal by Night

Scandal by Night captează într-un parfum faimosul cartier parizian Pigalle, sursă de inspirație pentru numeroși artiști, inclusiv J.P. Gaultier. Sofisticat, parfumul surprinde esența feminității pariziene, în atmosfera relaxată a vieții de noapte din cartier. Simfonia de miere, cu santal, tonka și tuberoză induce senzația libertății totale.

întregul text ascundeți textul

Despre brandul Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute Alfabetic Ordonare după preț

12

12 Vezi mai multe Nahoru