Narciso RodriguezFor Her Musc Noir Eau de Parfum pentru femei

3×
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum pentru femei
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
585RON

Economisiți 12%
100 ml
513RON

513,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NAR01731 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 27.09.2021

Descriere Narciso Rodriguez For Her Musc Noir
Compoziție

Poate că frumusețea interioară nu este vizibilă cu ochiul liber, dar apa de parfum Narciso Rodriguez For Her Musc Noir o scoate în evidență, cu un efect inconfundabil. Descoperiți-vă senzualitatea feminină naturală, cu acest parfum deosebit de captivant.

  • un parfum floral oriental, cu tonuri de mosc
  • o interpretare misterioasă a originalului Narciso Rodriguez For Her
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Încă din primele momente, se simte pruna, a cărei prezență armonioasă conferă luminozitate întregii compoziții. La scurt timp, în prim-plan trece parfumul delicat de floarea soarelui, cu tonuri de vanilie, de mosc cald și de trandafir. Pielea de căprioară aduce un aspect mai întunecat, în contrast senzual cu debutul. Devine mai intens, odată cu estomparea parfumului.

Povestea parfumului
Parfumul Narciso Rodriguez For Her Musc Noir a fost creat cu intenția de a aduce un omagiu misterului, senzualității și frumuseții interioare a femeilor. Pornește de la emblematicul parfum original For Her și îi dezvoltă aspectele mai întunecate și mai intense, care sunt mai evidente în această apă de parfum.

Atât forma flaconului, cât și designul său elegant rămân aceleași. Dar, în premieră, sticla este complet transparentă, dezvăluind rozul delicat al apei de parfum dinăuntru. Capacul negru formează un contrast, care sugerează aspectele mai întunecate ale compoziției parfumate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pruna
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mosc, heliotrop
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
velur
Grupe de parfumuri
florale, moscat

Am scris despre Narciso Rodriguez For Her Musc Noir
Articole

Despre brand Narciso Rodriguez

Faceți cunoștință cu Narciso Rodriguez – un designer de modă american de origine cubaneză, care a devenit celebru datorită stilului său unic în modă, inspirat de cultura americană, de cea europeană, dar și de cea cubaneză. La fel de originale precum piesele sale vestimentare sunt și parfumurile brandului său.

Narciso Rodriguez s-a născut în anul 1961 în New Jersey, unde a și studiat la școala de artă. În același timp, acesta a acumulat experiență colaborând cu multe branduri de modă diferite. Momentul de cumpănă al carierei sale a sosit în anul 1996, atunci când a creat pentru Carolyn Bessette rochia de mireasă, pentru nunta ei cu John F. Kennedy Jr. Din acest moment, numele „Narciso Rodriguez” a devenit faimos. În anul 2008, chiar Michelle Obama a îmbrăcat o creație a sa, cu ocazia sărbătoririi triumfului soțului său la alegerile prezidențiale.

Primul parfum al lui Narciso Rodriguez a apărut în anul 2003, iar, până în ziua de azi, brandul a scos câteva zeci de parfumuri. Încercați, de exemplu, apa de toaletă pentru femei, Narciso Rodriguez For Her, cu tonuri florale și chypre, parfumul Narciso Rodriguez Narciso, cu mirosul său floral-lemnos sau senzualul parfum Narciso Poudrée, cu trandafirul bulgăresc și cedrul în rolurile principale. Alegerea perfectă pentru bărbați este apa de parfum aromatică Narciso Rodriguez For Him sau parfumul Narciso Rodriguez Bleu Noir, cu un miros lemnos. Nu uitați nici de parfumurile sale celebre cu mosc, Narciso Rodriguez Pure Musc sau Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Rating Narciso Rodriguez For Her Musc Noir2