AramisAramis Eau de Toilette pentru bărbați

Aramis Aramis Eau de Toilette pentru bărbați
Aramis Aramis Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
463RON

Economisiți 41%
110 ml
269RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 244,55RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: ARA0017

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 08.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 06.12.2021

Apa de toaletă ideală pentru bărbații care apreciază aromele clasice, este Aramis Aramis! Parfumul elegant are un caracter puternic care simbolizează forța și masculinitatea. Tonurile lemnoase și picante, creează o carismă puternică și completează perfect un bărbat cu  personalitate care și-a creat părerea despre lume.

  • aromă lemnoasă
  • pentru bărbații puternici
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Începutul intens al parfumului Aramis se deschide cu gardenie, cimbru masculin, trifoi pământesc, pelin și aldehide răcoritoare. Inima aromei ascunde salvie, iasomie, cardamom, patchouli exotic și stânjenel fermecător. Baza este foarte senzuală și antrenantă. Se compune din captivante tonuri de mușchi de copac, piele, chihlimbar, lemn de santal, vetiver și nucă de cocos dulce.

Povestea parfumului
Acest parfum, pentru bărbaţii care apreciază tradiţia şi aromele clasice, îşi clădeşte compoziţia pe baza unor tonuri lemnoase foarte masculine şi intense. Este una dintre puţinele arome unde se distinge cu uşurinţă aroma intensă de piele. Parfumul a fost creat de Bernard Chant și lansat în 1966.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, pelin, cimbru, trifoi, aldehide, smirna, gardenie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
stanjenel, patchouli, cardamom, salvie, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, piele, vetiver, mosc, cihlimbar, cocos, muschi
Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase

Parfumurile Aramis | Aramis - parfumuri clasic masculine. Aramis este o gamă clasică de parfumuri de la prestigiosul brand Estée Lauder. La înfiinţarea sa în 1964, Aramis a fost primul care a lansat parfumuri bărbăteşti de lux. Acum are în portofoliu o gamă largă de parfumuri de succes, atât clasice cât şi moderne şi elegante.
Numele brandului este inspirat de unul dintre personajele din ,,Cei trei muşchetari’’, nemuritoarea operă a lui Alexandre Dumas. Aramis, cel mai elegant dintre muşchetari, ar fi cu siguranţă mândru de el. Primul parfum Aramis - Aramis for Men - a devenit un clasic îndrăgit, care se vinde în continuare cu mult succes, datorită eleganţei sale fără vârstă. Acest parfum, pentru bărbaţii care apreciază tradiţia şi aromele clasice, îşi clădeşte compoziţia pe baza unor tonuri lemnoase foarte masculine şi intense. Este una dintre puţinele arome contemporane unde se distinge cu uşurinţă aroma intensă de piele.
Dintre celelalte parfumuri Aramis foarte populare, amintim Aramis Devin cu aromă de chiparos, parfumul cu aromă de lemn de chiparos Aramis 900 şi Aramis Tuscany Per Uomo, din categoria parfumurilor fougère (ferigă). Dintre cele mai noi merită menţionat, de exemplu, Aramis Life, un parfum aromatic de citrice proaspete, asociat cu numele legendarului jucător de tenis André Agassi.
Acestea, precum şi alte parfumuri Aramis, se vând în peste 130 de ţări, fiind în continuare un simbol clasic al virilităţii şi al rafinamentului. La crearea acestora au participat parfumieri de elită, cum ar fi Bernard Chant, Ilias Ermenidis, Claude Delville, Raymond Matts, Edouard Flechier, Yves Tanguy şi Jean-Claude Delville. Parfumurile brandului Aramis sunt îndrăgite de peste o jumătate de secol de bărbaţii care iubesc stilul clasic, prestigiul şi virilitatea sofisticată.