Treci la conținutul principal

Aramis

Aramis

 Sofisticarea, bărbăția și calitatea de prim rang nu se demodează niciodată. O dovedește și parfumul Aramis, de la brandul cu același nume, primul parfum bărbătesc de prestigiu vândut în magazinele obișnuite, care a rămas popular până astăzi – după zeci de ani pe piață – datorită caracterului său atemporal.

Povestea brandului Aramis datează din 1964. Numele este al unuia dintre Cei Trei Mușchetari, din legendarul roman al lui Alexander Dumas. Compozițiile parfumate Aramis au adesea un caracter lemnos, fresh sau citric, întruchipând masculinitatea și rafinamentul și fiind create în colaborare cu parfumieri de renume mondial.

Încercați, de exemplu, apa de toaletă Aramis Havana, care vă transportă brusc în Cuba însorită, parfumul lemnos aromatic Aramis New West sau noul parfum Aramis Calligraphy, cu note de oud și de trandafir, în rolul principal. De remarcat este și apa de toaletă Aramis Tuscany Per Uomo, inspirată de pitorescul regiunii Toscana. Portofoliul brandului conține, desigur, și balsamul după ras Aramis, care calmează și parfumează perfect pielea proaspăt bărbierită.

întregul text ascundeți textul