Alfaparf Milano Pigments picături cu pigmenți pentru păr

1×
Alfaparf Milano Pigments picături cu pigmenți pentru păr
Alfaparf Milano Pigments picături cu pigmenți pentru păr
Copper 90 ml
136RON

151RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ALF02030 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Destinată numai pentru uz profesional

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
marți 09.03.2021

Descrierea produsului Alfaparf Milano Pigments
Caracteristici

Bucurați-vă de o culoare strălucitoare a părului, chiar și între vizitele la coafor. Picăturile pentru păr, cu pigmenți, Alfaparf Milano Pigments imită perfect îngrijirea profesională de la salon. Doriți să accentuați culoarea vopselei de păr - sau, poate, doar să corectați nuanțele nedorite? Vă garantăm că din gama variată, de culori și de efecte, își va putea alege, de-a dreptul, oricine.

Caracteristici:

  • conferă părului un efect de o culoare mai intensă
  • îmbogățesc nuanța părului vopsit și o accentuează
  • corectează tonurile nedorite ale culorii
  • mențin strălucirea culorii
  • potrivite pentru toate tipurile de păr

Ingrediente:

  • pigmenți puri – se adaptează pH-ului natural al scalpului

Aplicare:
Amestecați picăturile cu pigmenți împreună cu masca sau șamponul din gama Alfaparf Milano Pigments, în funcție de tipul de păr.

Sfat Notino:
Părul uscat se va bucura cel mai mult de șamponul hrănitor și de masca pentru păr uscat și vopsit Alfaparf Milano Pigments.

Cea mai bună alegere pentru părul deteriorat o reprezintă șamponul regenerator și masca pentru păr deteriorat Alfaparf Milano Pigments, pentru evidențierea culorii.

Pentru păr normal sau ușor uscat, recomandăm utilizarea șamponului hidratant și a măștii pentru păr uscat Alfaparf Milano Pigments.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsele de păr profesionale
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Culoare
roșcat

Despre brand Alfaparf Milano

Cosmeticele Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - profesionalism și stil italian în îngrijirea părului. Alfaparf Milano este un brand italian de elită în domeniul îngrijirii părului. De 30 de ani creează preparate pentru îngrijirea părului, pentru coafat și vopsele, în colaborare cu diverși stiliști și cu saloanele de frumusețe. La baza fiecărui produs se află cea mai avansată tehnologie și cunoașterea profundă a pieței și a cerințelor stiliștilor și ale tuturor celorlalți clienți.
Toate produsele brandului Alfaparf Milano se remarcă prin calitatea de vârf, datorită cercetărilor pe termen lung și inovațiilor brevetate. Incluzând în denumirea sa numele uneia dintre cele mai importante capitale ale modei din lume, brandul Alfaparf Milano vă garantează că veți fi în ton cu cele mai fierbinți trenduri.
Alfaparf Milano, din grupul Alfaparf, un adevărat gigant internațional în domeniul cosmeticii la cele mai înalte standarde, și-a extins stilul, inspirația și creativitatea italiană în întreaga lume. Oferă milioanelor de consumatori, din Europa până în Asia, produse de lux pentru îngrijirea părului de orice tip, cu efecte vizibile imediat și de lungă durată. Stiliștii profesioniști de pe patru continente folosesc cele mai noi și mai avansate produse pentru coafat ale acestui brand.
Dacă doriți să vă răsfățați părul cu o îngrijire de calitate și cu o stilizare modernă italiană, nu veți greși alegând dintr-o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști regeneratoare, seruri de reparare, geluri de coafat, fixative, ceară și alte produse ale brandului Alfaparf Milano, pentru orice cerință a părului dvs.
În colaborare cu stiliștii din întreaga lume, Alfaparf Milano înseamnă străduința zilnică pentru ca părul dvs. să primească doar ce-i mai bun. Mândrie și pasiune...  

Rating Alfaparf Milano Pigments1