Treci la conținutul principal

Alfaparf Milano

Despre brandul Alfaparf Milano

 Când frumusețea adoptă un stil nou - Alfaparf Milano este un brand de cosmetice profesionale pentru păr, de un real rafinament italian. Energia pozitivă, entuziasmul și perfecționismul se reflectă în toate creațiile brandului. Produsele Alfaparf reprezintă o combinație de experiență, creativitate și inconfundabil bun gust italian.

 

Pentru ei, părul este pasiune, obsesie și menirea vieții lor. Experții în domeniul părului de la Alfaparf nu se iau prea în serios, dar iau foarte în serios tot ceea ce fac. Astfel, se pot lăuda că, de peste 35 de ani, dezvoltă singuri toate produsele - de la rețeta inițială și testare, până la producție. Și împărtășesc cu pasiune și dăruire tot ceea ce știu despre frumusețea părului.

Gama de produse Alfaparf Semi di Lino vă oferă soluții pentru părul uscat, pleoștit sau degradat, dar și pentru scalpul contaminat. Baza de îngrijire absolută este șamponul Alfaparf, care pregătește părul pentru tratamentele ulterioare. Pentru a oferi părului o experiență cu adevărat extraordinară, încercați colecția Alfaparf Keratin Therapy, cu complex de cheratină.

întregul text ascundeți textul