Vopsele de păr în culori pastel

Vopsele de păr în culori pastel
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   2

Cu un păr jucăuș, în culori pastelate, fiecare zi pare mai veselă și mai plină de energie. Vopselele de păr pastel oferă o diversitate de nuanțe care arată uimitor - și asta nu numai vara!

Încercați populara vopsea roz pastel pentru păr, care iluminează orice nuanță de blond. Sau înviorați nuanța părului cu nuanțe pastel de albastru, de violet sau de verde. Pentru un rezultat perfect, apelați la vopsele pastel de la branduri ca L´Oréal Paris, Wella Professionals și multe altele!

Dacă doriți, vă puteți bucura de părul pastel doar timp de câteva zile sau săptămâni. Trebuie doar să alegeți produsul potrivit. Doriți să vă colorați părul doar pentru o petrecere sau pentru vacanță? Alegeți vopsele pastelate lavabile, un spray pastel pentru păr sau măști nutritive. Mulțumită lor, veți obține nu numai o culoare frumoasă, ci și un păr moale și fin. Și, după câteva zile, puteți reveni la culoarea originală.

Doriți o schimbare pe termen lung și știți că v-ați născut pentru a avea păr pastel? Optați pentru vopsele permanente, care durează mai mult decât măștile nutritive. Nu va mai fi nevoie să revopsiți părul și vă veți bucura de culoarea sa jucăușă și vibrantă mult mai mult timp. Nu uitați să îngrijiți părul pastel cu produse pentru îngrijirea părului vopsit.

Importantă este și pregătirea înainte de vopsire

Nu sunteți blondă, dar doriți un păr în culori deschise, pastelate? Folosiți mai întâi un decolorant pentru păr și după aceea vopseaua mult visată. După care vă puteți bucura de un păr într-o culoare frumoasă și originală!