Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta

4×
Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta
Vita Liberata Phenomenal lotiune autobronzanta
culoare Dark 150 ml
179RON

119,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VTL0284 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Vita Liberata Phenomenal
Caracteristici

Loțiunea autobronzantă de lux Vita Liberata Phenomenal conferă pielii un aspect bronzat, timp de 3 săptămâni. Obțineți astfel un bronz sănătos și durabil, fără a expune pielea la radiațiile nocive ale soarelui.

Caracteristici:

  • conferă pielii aspectul unui bronz natural
  • rezistă 2–3 săptămâni
  • are o textură lejeră, se absoarbe bine și nu lasă pete

Mod de aplicare:
Loțiunea se aplică uniform pe piele și se lasă să se absoarbă absorbția. Se lasă să acționeze 3–24 ore și, după duș, se reaplică produsul. Pentru un efect de 2-3 săptămâni, aplicați consecutiv de 2–3 ori (1x după fiecare duș).

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Vita Liberata

Pasiunea pentru un bronz sănătos - încercați fenomenul numit auto-bronzare. Vita Liberata combină produsele cosmetice de îngrijire cu auto-bronzarea, deoarece țelul brandului este o piele care arată și se simte frumoasă. Oferiți-vă și dvs., cu produsele Vita Liberata, un bronz cu aspect total natural, în plus cu tehnologia unică inodoră Odor Remove™, în confortul de acasă.

Formula produselor se bazează pe extracte organice naturale și certificate. Brandul de cosmetice auto-bronzante Vita Liberata este primul care a lansat produse complet non-toxice din această categorie, combinând inovația cu o abordare etică față de natură. Datorită acestui concept, brandul a câștigat fidelitatea celebrităților din întreaga lume - cum ar fi Gwyneth Paltrow, Rita Ora sau Ellie Goulding.

Crema sau spuma nuanțatoare auto-bronzantă Vita Liberata Fabulous oferă pielii dvs. nu numai un aspect bronzat sănătos, ci și o textură catifelată și o hidratare de lungă durată. Un bronz perfect vă asigură și sprayul auto-bronzat Vita Liberata, datorită căruia picioarele dvs. vor arăta, la balurile de iarnă, ca și cum tocmai v-ați fi întors din vacanța de vară. Iar produsele inovatoare Vita Liberata Phenomenal, cu uscare rapidă, conferă pielii un bronz frumos, care se menține chiar și 3 săptămâni!

Rating Vita Liberata Phenomenal4