Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum pentru femei

3×
Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum pentru femei
Victoria's Secret Bombshell Seduction Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
315RON

315RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VIS01816 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descriere parfum Victoria's Secret Bombshell Seduction
Compoziție

Misterioasă și îmbătătoare – aceasta este apa de parfum pentru femei Victoria‘s Secret Bombshell Seduction, al cărei seducător voal floral devine a doua dvs. piele. Accentuați-vă sex-appeal-ul, devenind realmente irezistibilă.

  • un parfum floral-oriental seducător
  • face parte din colecția Bombshell
  • lansat pe piață în anul 2018

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu esențe florale fermecătoare, de bujori albi. Continuă cu salvia senzuală și subtil amăruie, care vă intensifică sex-appeal-ul. Baza de mosc mătăsos a seducătorului parfum Victoria‘s Secret Bombshell Seduction lasă pe piele o irezistibilă amprentă caldă, care va rămâne multă vreme în mintea celor din jurul dvs.

Compoziție

Compozitie
salvie, tuberoza, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Victoria's Secret

p>Parfumurile Victoria’s Secret | Nu veți găsi pe lume un model care să nu-şi dorească să devină un așa-zis „înger“ Victoria’s Secret. Această marcă de modă a fost fondată în anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymond. Roy a ajuns la concluzia că majoritatea bărbaţilor (inclusiv el însuși) ar aprecia posibilitatea de a cumpăra lenjerie pentru partenera sa dintr-un magazin de specialitate. De aceea a deschis un asemenea magazin. Rezultatul i-a depășit toate așteptările – deja după primul an a trebuit să deschidă alte trei filiale.
Astăzi Victoria’s Secret vinde nu doar îmbrăcăminte de lux, ci și cosmetice de primă calitate. De un succes enorm se bucură mai ales parfumurile sale. Gama de produse cu cea mai mare popularitate este probabil Dream Angels, lansată în anul 2000 și actualizată de atunci cu regularitate.
Victoria’s Secret se mândrește cu faptul că angajează cele mai faimoase supermodele ca, de exemplu, Gisele Bündchen, Miranda Kerr și Naomi Campbell. Nu mai puțin selectivă este și în ceea ce privește parfumurile – la creaţia parfumului Victoria’s Secret au contribuit Annie Buzantin, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinais și alte nume sonore din acest domeniu.
O mențiune specială merită și alte produse Victoria’s secret – de exemplu, gelurile de duș și laptele sau cremele de corp. Acestea sunt disponibile în multe și variate colecții (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne etc.), în care fiecare îşi poate găsi aroma favorită. În plus, sunt oferite la prețuri surprinzător de mici.
Marca Victoria’s Secret va atrage cu siguranță toate femeile care doresc să fie sexy, cărora le plac parfumurile senzuale, tandre și rafinate şi care doresc să încerce produse cosmetice folosite de către celebritățile de la Hollywood.

Rating Victoria's Secret Bombshell Seduction3