VichyPureté Thermale demachiant pentru ochi sensibili

Vichy Pureté Thermale demachiant pentru ochi sensibili
Vichy Pureté Thermale demachiant pentru ochi sensibili
150 ml

Cod: VCH0252 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Vichy Pureté Thermale
Caracteristici

Produsul demachiant Vichy Pureté Thermale asigură înlăturarea lină și completă a fondului de ten, inclusiv în zona din jurul ochilor.

Caracteristici:

  • are efect de calmare
  • hidratează și catifelează tenul
  • previne iritarea pielii
  • testat dermatologic

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Se agită bine înainte de utilizare. Se aplică folosind un tampon cosmetic, pe pleoapele închise și se lasă să acționeze câteva momente. Elimină ușor și fără frecare fondul de ten și alte impurități. Nu se clătește.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
ten sensibil
Efect
calmare

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Pureté Thermale