Vichy Pureté Thermale demachiant pentru ochi cu efect calmant

Vichy Pureté Thermale demachiant pentru ochi cu efect calmant
Vichy Pureté Thermale demachiant pentru ochi cu efect calmant
100 ml
43RON

43,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: VCH08004 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Vichy Pureté Thermale
Caracteristici

Demachierea ochilor poate fi confortabilă. Demachiantul calmant Vichy Pureté Thermale curăță perfect orice tip de farduri de pe pleoape și de pe gene și hidratează zona ochilor.

Caracteristici:

  • demachiază perfect genele și pleoapele
  • calmează și hidratează zona ochilor
  • potrivit și pentru ochii sensibili
  • ideal pentru cei care poartă lentile de contact
  • produs testat dermatologic

Ingrediente:

  • extract de albăstrele - hidratează și calmează zona ochilor
  • apă termală Vichy - bogată în minerale și oligoelemente
    are efecte calmante și hidratante
  • vitamina B5

Mod de aplicare:
Folosind un tampon cosmetic, aplicați pe pleoape și pe gene. Apăsați ușor, pentru ca demachiantul să se absoarbă în piele. Pentru demachiere, ștergeți cu tamponul pleoapele și genele. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil
Efect
calmare

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Pureté Thermale