Vichy Mineral Masksmasca calmanta pentru fata cu aloe vera

1×
Vichy Mineral Masks masca calmanta pentru fata cu aloe vera
Vichy Mineral Masks masca calmanta pentru fata cu aloe vera
2 x 6 ml
20RON

Cod: VZR10197 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descrierea produsului Vichy Mineral Masks
Caracteristici

Masca facială Vichy Mineral Masks răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • nu irită pielea
  • testat dermatologic

Ingrediente:

  • preparatul este hipoalergenic

Cum se utilizează:
Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj.

Caracteristici

Tipul de ten
ten uscat
Efect
Hidratare, calmare, nutriție
Substanțe active
aloe vera

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Mineral Masks