VichyAqualia Thermal set cadou (cu efect de hidratare)

Vichy Aqualia Thermal set cadou (cu efect de hidratare)
Vichy Aqualia Thermal set cadou (cu efect de hidratare)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: VCH08243

crema hidratanta usoara pentru piele sensibila normala-combinata 50 ml + Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică 4 ml + loțiune micelară minerală 100 ml + geanta de cosmetice

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Vichy Aqualia Thermal vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • crema hidratanta usoara pentru piele sensibila normala-combinata 50 ml
  • Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică 4 ml
  • loțiune micelară minerală 100 ml
  • geanta de cosmetice

Caracteristici:

  • conferă pielii prospețime și luminozitate
  • pentru hidratarea intensă a tenului
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul de ten
ten normal, ten mixt
Efect
Hidratare, iluminare
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.