Vichy Aqualia Thermalser cu hidratare intensiva

3×
Vichy Aqualia Thermal ser cu hidratare intensiva
Vichy Aqualia Thermal ser cu hidratare intensiva
30 ml

Cod: VCH1638 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Vichy de minim 115 RON și vă oferim cadou crema Vichy Liftactiv Collagen Specialist în variantă de călătorie.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Vichy Aqualia Thermal
Caracteristici

Serul facial Vichy Aqualia Thermal Aqualia Thermal este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește eficient
  • regenerează pielea și previne iritarea acesteia

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

Caracteristici

Consistență
ser
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare

Despre brand Vichy

Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele și de tenuri, chiar și a celor mai sensibile. Produsele din gama Vichy oferă rezultate vizibile, datorită combinației dintre substanțele active și apa termală Vichy, renumită pentru conținutul ridicat al mineralelor cu proprietăți calmante, fortifiante și regenerative.

Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergenței de maxim succes între cosmetică și medicină. Tolerabilitatea excelentă, eficiența dovedită, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în producție - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.

Vichy ajută cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnică a pielii și a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completă de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice oferă totul pentru o îngrijire zilnică perfectă a întregii familii. Oricare ar fi cerințele pielii tale, Vichy îți oferă soluția.

Rating Vichy Aqualia Thermal