Treci la conținutul principal

Urban Decay

Urban Decay

Cosmeticele Urban Decay sunt ideale pentru un machiaj extravagant, cu un strop de provocare. Originar din California, brandul a fost fondat de Wende Zomnir, mare iubitoare de produse cosmetice și de sport. Wende testează personal fiecare produs, în cadrul activităților sale preferate - snowboarding, surfing și hot yoga - pentru a fi sigură că fardurile Urban Decay rezistă chiar și în cele mai extreme condiții.

Povestea brandului Urban Decay a început la mijlocul anilor ’90, când piața produselor cosmetice de lux era dominată de nuanțele de roz, de roșu și de bej. Urban Decay a venit cu un concept diametral opus, introducând nuanțe inspirate de partea întunecată a vieții orașului, purtând nume provocatoare precum Roach (gândac), Acid Rain (ploaie acidă), Rust (rugină) sau Oil Slick (pată de ulei de motor).

Printre cele mai populare produse ale brandului se numără emblematica paletă de farduri Urban Decay Naked, ale cărei nuanțe neutre vă ajută să creați un machiaj perfect natural, sau fondul de ten rezistent la apă Urban Decay All Nighter, care rezistă toată noaptea. Merită menționate și rujurile Urban Decay Vice Lipstick, cu o paletă largă de nuanțe, sau rimelul Urban Decay Perversion, pentru gene mega intense.

întregul text ascundeți textul