The Bluebeards Revenge Razors & Blades

aparat de ras cu lame clasice

2×
The Bluebeards Revenge Razors & Blades aparat de ras cu lame clasice
The Bluebeards Revenge Razors & Blades aparat de ras cu lame clasice
Promoție
55RON

Economisiți 11%
49RON

Cod: TBR1958 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 26.07.2019
Ridicare personală
vineri 26.07.2019
The Bluebeards Revenge Razors & Blades
| 49RON

Descrierea produsului The Bluebeards Revenge Razors & Blades

Bărbieritul clasic este din ce în ce mai popular. Produsul The Bluebeards Revenge Razors & Blades este de nelipsit din echipamentul cosmetic propriu.

Caracteristici:

  • bărbierit neted, prin metoda tradițională
  • ajută la obținerea unui bărbierit neted și precis
  • execuție stilată

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile incluse.

Despre brand The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revenge este un popular brand englezesc de aparate de ras, dedicat mai ales tinerilor și rebelilor neînfrânați. Produsele de bărbierit The Bluebeards Revenge sunt unice nu numai pentru designul modern și tineresc, ci și pentru tehnologia inovatoare, care oferă multe surprize!

Specialitatea brandului The Bluebeards Revenge este substanța unică Decelerine, un amestec de substanțe active naturale care inhibă creșterea bărbii, reducând astfel frecvența bărbieritului. Totodată, Decelerine calmează pielea, previne iritarea, hidratează intens și are un efect antiinflamator. Toate produsele brandului The Bluebeards Revenge sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Brandul bărbătesc The Bluebeards Revenge este produs în unul dintre cele mai importante laboratoare cosmetice din Marea Britanie. Puteți deci conta pe o calitate reală! Oferta brandului The Bluebeards Revenge conține creme de ras de calitate superioară, briciuri clasice, aparate de ras electrice și preparate pentru îngrijirea după ras.

Produsele The Bluebeards Revenge nu conțin parabeni și nu sunt testate pe animale. Spuneți la revedere enervantelor erupții cutanate după bărbierit și bucurați-vă de o piele perfect netedă la atingere, timp de mai multe zile! Folosiți și dumneavoastră cosmeticele unice pentru ras The Bluebeards Revenge!