The Bluebeards RevengeRazors & Blades aparat de ras cu lame clasice

3×
The Bluebeards Revenge Razors & Blades aparat de ras cu lame clasice
The Bluebeards Revenge Razors & Blades aparat de ras cu lame clasice
Economisiți
55RON

Economisiți 29%
39RON

În stoc | 39,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: TBR1958
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cosmetice și accesorii electrice pentru bărbați de peste 115 RON și vă oferim livrare gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Orice bărbat modern ar trebui să aibă fața perfect îngrijită mereu. Fie că sunteți începător sau profesionist, aparatul de ras cu lame clasice The Bluebeards Revenge Razors & Blades asigură bărbieritului dvs. un rezultat perfect, de fiecare dată. Datorită mânerului ușor și echilibrat, obțineți, simplu și rapid, rezultatul dorit.

Caracteristici:

  • aparat de ras potrivit pentru lamele clasice, cu două tăișuri
  • oferă un bărbierit neted și precis
  • reduce posibilitatea creșterii firelor pe sub piele
  • permite schimbarea rapidă a lamelor
  • schimbarea regulată a lamelor scade riscul de iritații
  • mânerul ușor facilitează manevrarea
  • prezentare estetică și design cu craniul emblematic

Mod de utilizare:
Începeți prin a deschide aparatul de ras The Bluebeards Revenge Razors & Blades. Ajutați-vă de margine, pentru a deschide suficient suportul lamei metalice. Apoi introduceți în acesta o lamă nouă, pe care ați scos-o deja cu atenție din ambalajul de protecție. Introduceți lama în suport, până când se aude un clic. O mică parte a lamei rămâne vizibilă. Acum vă puteți rade cu aparatul de ras, ca de obicei.

The Bluebeards Revenge este un popular brand englezesc de aparate de ras, dedicat mai ales tinerilor și rebelilor neînfrânați. Produsele de bărbierit The Bluebeards Revenge sunt unice nu numai pentru designul modern și tineresc, ci și pentru tehnologia inovatoare, care oferă multe surprize!

Specialitatea brandului The Bluebeards Revenge este substanța unică Decelerine, un amestec de substanțe active naturale care inhibă creșterea bărbii, reducând astfel frecvența bărbieritului. Totodată, Decelerine calmează pielea, previne iritarea, hidratează intens și are un efect antiinflamator. Toate produsele brandului The Bluebeards Revenge sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Brandul bărbătesc The Bluebeards Revenge este produs în unul dintre cele mai importante laboratoare cosmetice din Marea Britanie. Puteți deci conta pe o calitate reală! Oferta brandului The Bluebeards Revenge conține creme de ras de calitate superioară, briciuri clasice, aparate de ras electrice și preparate pentru îngrijirea după ras.

Produsele The Bluebeards Revenge nu conțin parabeni și nu sunt testate pe animale. Spuneți la revedere enervantelor erupții cutanate după bărbierit și bucurați-vă de o piele perfect netedă la atingere, timp de mai multe zile! Folosiți și dumneavoastră cosmeticele unice pentru ras The Bluebeards Revenge!