SwissdentProfi Whitening periuta de dintiSoft 3 pc

Swissdent Profi Whitening periuta de dintiSoft 3 pc
Swissdent Profi Whitening periuta de dintiSoft 3 pc
Livrare gratuită
Economisiți
42RON

Economisiți 23%
3 buc
32RON

În stoc | 10,67RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: SWD0374
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi
Descriere:


Peria de dinti Swissdent Whitening Soft cu peri moi curata dintii delicat. Capul mic al periei permite curatarea dintilor, chiar si in locurile greu accesibile. Fibrele periei sunt taiate in asa fel incat sa copieze forma dintelui pentru o curatare mai eficienta. Manerul periei a fost conceput din instrumente dentale ergonomice, ce asigura o periere confortabila si eficienta. Fibrele speciale ale periei va ajuta sa obtineti o curatare perfecta a dintilor, si de asemenea elimina pigmentarea de pe suprafata dintilor. Transformati-va zambetul intr-unul irezistibil cu cosmeticele dentare Swissdent.

Efect:

    Curata dintii chiar si in locurile greu accesibile. Elimina pigmentarea de pe suprafata dintilor.

Caracteristici

Duritatea fibrelor
soft

Cosmetica Swissdent | Cosmetica dentară elveţiană se numără printre cele mai eficiente produse de albire a dinţilor, fiind adesea recomandată de către stomatologi. Produsele sunt rezultatul celor mai moderne experimente de durată.
Preparatele conţin formule naturale eficiente, din enzimele papaină şi bromelaină. În combinaţie cu peroxidul de calciu, formează un sistem de albire perfect. Pastele de dinţi sunt foarte uşoare, având un coeficient de abraziune scăzut. Enzimele conţinute dizolvă pigmenţii coloraţi de la suprafaţa dinţilor. Preparatele mai conţin peroxizi, coenzima Q10 şi vitamina E. Peroxizii reduc semnificativ petele colorate, coenzima Q10 ajută la vindecarea paradentozei, iar vitamina E ajută la menţinerea sănătăţii gingiilor.