Treci la conținutul principal

SVR

Despre brandul SVR

Cosmeticele franțuzești din laboratorul dermatologic SVR au, de zeci de ani, o misiune clară: să creeze produse de calitate superioară, care îngrijesc cu blândețe chiar și cel mai sensibil ten.

 

Istoria brandului a început în anul 1962, când farmaciștii Simone și Robert Véret au înființat un laborator de dermatologie. În decursul anilor, fiul și, mai târziu, nepotul fondatorilor au preluat brandul, transformând această mică afacere familială într-o adevărată vedetă a dermato-cosmeticii.

Toate produsele de îngrijire au fost testate dermatologic pe tenuri sensibile, sub supravegherea experților din domeniu. Cosmeticele SVR au câștigat încrederea dermatologilor și a clienților din peste 45 de țări din întreaga lume, prin lansarea a zeci de produse unicate. Deși brandul SVR continuă să evolueze, rămâne în continuare fidel valorilor sale – abordare etică, fiabilitate și calitate de primă clasă.

În oferta SVR găsiți produse pentru îngrijirea tenului și a corpului – de la popularele seruri SVR Densitium, la geluri de curățare și demachiante, până la eficienta cremă hidratantă SVR Crème.  Încercați și dvs. calitatea cosmeticelor franțuzești pe propria piele!

întregul text ascundeți textul