Schmidt's Charcoal + Magnesiumdeodorant stick pentru toate tipurile de piele

3×
Schmidt's Charcoal + Magnesium deodorant stick pentru toate tipurile de piele
Schmidt's Charcoal + Magnesium deodorant stick pentru toate tipurile de piele
Livrare gratuită
75 g
33RON

Cod: ESC01621 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 06.04.2020

Descrierea produsului Schmidt's Charcoal + Magnesium
Caracteristici

Preveniți mirosul nedorit de transpirație, cu ajutorul mineralelor naturale. Deodorantul solid Schmidt's Charcoal + Magnesium elimină complet mirosul de transpirație, folosind proprietățile unice ale magneziului, ale bicarbonatului de sodiu și ale cărbunelui activ. Senzația de confort durabil este amplificată de aroma foarte fresh, care amintește de aerul proaspăt după ploaie.

Caracteristici:

  • neutralizează eficient mirosul de transpirație
  • conferă o senzație de confort și de curățenie, de lungă durată
  • se aplică ușor și se usucă rapid
  • nu lasă pe piele o peliculă grasă sau unsuroasă
  • parfumul fin evocă aerul proaspăt după ploaie

Ingrediente:

  • cărbune activ
  • bicarbonat de sodiu
  • magneziu
  • fără săruri de aluminiu
  • produs vegan

Aplicare:
Se aplică doar pe axila atent spălată și uscată. Plasați deodorantul pe piele timp de 10-30 secunde, pentru ca textura sa să se înmoaie sub influența căldurii și să se aplice mai bine. Apoi este suficient să aplicați o cantitate redusă (1-2 treceri). Pentru o absorbție și mai bună, întindeți produsul cu degetele.

Caracteristici

Tipul ambalajului
deodorant stick
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Schmidt's

Vă interesează un stil de viață sănătos? Includeți în acesta și cosmeticele, alegând produse care sunt nu numai funcționale, ci și pe bază de ingrediente naturale. Lăsați-vă inspirat de produsele de îngrijire personală de la Schmidt‘s, bogate în ingrediente vegetale și minerale.

În 2010, mișcarea Maker Movement a inspirat-o pe americanca Jamie Schmidt să găsească o modalitate de a-și fabrica propriul deodorant natural. Căuta o formulă care nu numai că funcționează, ci și miroase minunat și poate fi folosită fără grijă de întreaga familie. Eforturile sale au dat roade, iar, cinci ani mai târziu, proiectul a captat interesul omului de afaceri Michael Cammarata. Împreună, au construit un brand de cosmetice naturale, de mare succes la nivel mondial.

Astăzi, emblematicul deodorant Schmidt‘s este disponibil nu numai în variante stick sau cu bilă, ci și în ambalaj din sticlă. Vă cucerește nu doar prin compoziția pură și naturală, potrivită pentru vegani, ci și prin varietatea de arome fermecătoare. Asortimentul brandului este în creștere, astfel că, astăzi, de la Schmidt‘s mai puteți cumpăra, pe lângă emblematicul deodorant, și pastă de dinți sau săpun solid.

 

Rating Schmidt's Charcoal + Magnesium