Salvatore FerragamoUomo Eau de Toilette pentru bărbați

23×
Salvatore Ferragamo Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
Salvatore Ferragamo Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: SAF1029 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Salvatore Ferragamo Uomo
Compoziție

Surprindeți atmosfera seducătoare și elegantă caracterizată prin modul de viață mediteranean. Lansată în anul 2016, apa de toaletă pentru bărbați Salvatore Ferragamo Uomo întruchipează masculinitatea într-un mod elegant, oferind posesorului satisfacție, încredere în sine și farmec. 

  • un parfum lemnos aromatic
  • pentru toți gentlemenii moderni
  • potrivit în special pentru vreme rece

Compoziția parfumului
Vârful compoziției parfumate vă va înfășura cu acorduri proaspete de bergamotă, cardamom picant și piper negru. Notele de inimă aparțin florilor dulci de portocal și ambroxan catifelat. Combinația tentantă de la final a boabelor de tonka, cashmeran și lemn de santal conferă senzualitate și atracție. 

Povestea parfumului
Apa de toaletă Salvatore Ferragamo Uomo a fost creată în anul 2016 de către parfumierii Alberto Morillas și Aurelien Guichard, care reprezintă dualitatea bărbatului italian: pe de o parte puternic și încrezător, pe de altă parte un seducător născut și romantic. Salvatore Ferragamo Uomo – parfumul care vă va reprezinta în totalitate!

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, bergamota, piper negru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
tonuri dulci, floare de portocal, ambroxan
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo este unul dintre cele mai importante branduri de modă și de parfumuri din prezent. Numit după fondatorul său, continuă să reflecte toate valorile care au evidențiat, încă de la început, creațiile acestui designer Italian.

Ferragamo a început cu design de încălțăminte. În tinerețe a emigrat în America, unde a deschis la Hollywood primul său magazin de pantofi. Pe parcursul anilor 20 ai secolului trecut a câștigat treptat popularitate, brandul Salvatore Ferragamo devenind curând un succes mondial, după care au urmat parfumurile Salvatore Ferragamo. Mai târziu, Ferragamo și-a mutat atelierul înapoi în Italia nativă. Palazzo Spini Feroni din Florența a rămas sediul principal al brandului, până în ziua de astăzi.

Autenticitatea, exclusivitatea, stilul sofisticat, creativitatea și inovația, în combinație cu calitatea și măiestria sunt caracteristice nu doar pentru moda sa, ci și pentru fiecare parfum Salvatore Ferragamo. Lasă-te fermecată de parfumurile delicate de la Salvatore Ferragamo - și nu vei regreta.

 

Rating Salvatore Ferragamo Uomo22