Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 placa de intins parul

1×
Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 placa de intins parul
Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 placa de intins parul
placa de intins parul

Cod: ROW02330 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0
Caracteristici

Placa de îndreptat părul Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 asigură întotdeauna coafura perfectă. Părul va fi întotdeauna frumos aranjat, flexibil și cu un luciu superb.

Caracteristici:

  • netezește perfect părul
  • poate fi folosită și pentru crearea buclelor
  • oprire automată, după o perioadă de inactivitate
  • funcție de ionizare
  • cablu cu terminal rotativ

Cum se utilizează:
Se prinde o șuviță de păr între plăci și se apasă ușor mânerul plăcii. Se glisează placa prin tragere, până la vârfurile părului. Se repetă procesul, până la obținerea coafurii dorite.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Am scris despre Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0
Articole

Despre brand Rowenta

Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului.

Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută.

Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

Rating Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F01