PradaLuna Rossa Extreme eau de parfum pentru bărbați

6×
Prada Luna Rossa Extreme eau de parfum pentru bărbați 100 ml
Prada Luna Rossa Extreme eau de parfum pentru bărbați 100 ml
100 ml

Cod: PRA0342 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Luna Rossa Extreme
Compoziție

Luna Rossa Extreme, de la Prada, este inspirat de concursurile de navigație, de prestigiu, de natura marină și de pasiunea pentru inovație și victorie. Red Moon, în italiană Luna Rossa, este numele unei faimoase echipe din competițiile americane de profil. Calm, sobru, clasic și bogat sunt câteva din epitetele folosite de fanii acestui parfum, care-l folosesc cu plăcere vara.

Parfumul este alcătuit în jurul notei de lavandă, însoțită de acordurile proaspete de portocală amară. Inima parfumului constă în acorduri de salvie, mentă și bergamotă. Ambreta absolută și ambroxanul completează impresia picantă. O creație atrăgătoare și irezistibilă, pentru o seară caldă de vară sau pentru o noapte la bordul unui iaht.

Flaconul metalic elegant, cu inscripție roșie, este inspirat de vasele de navigație moderne. Parfumul a fost lansat în anul 2013. Prestigios și inovator, Luna Rossa poate fi parfumul tău perfect. Simți eleganța și precizia fiecărei esențe. Parfumul îți completează autoritatea naturală și te ajută să-ți maximizezi potențialul.

Compoziție

Compozitie
boabe de ienupar, bergamota, vanilie, galeopsis ladanum, cihlimbar, lavanda, piper negru
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Luna Rossa Extreme6