Descoperă parfumurile Prada L'Homme și La Femme

Parfumurile Prada L'Homme și La Femme prezintă două fețe ale aceleiași monede, masculinitatea și feminitatea, forța și tandrețea. Ambele însă ies din stereotip, resping clișeele și caută însăși esența celor două sexe. Descoperă puterea seducătoare a elementului feminin și sofisticarea partenerului masculin. Savurează parfumul care subliniază perfect caracterul unic al personalității celui care-l folosește.

întregul text ascundeți textul

Despre brandul Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului.  

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

întregul text ascundeți textul

Recomandat

12

12 Vezi mai multe