Prada Luna Rossa Carboneau de toilette pentru bărbați

6×
Prada Luna Rossa Carbon eau de toilette pentru bărbați
Prada Luna Rossa Carbon eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
338RON

Cod: PRA0847 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.04.2020

Descriere parfum Prada Luna Rossa Carbon
Compoziție

Uneori, experiențele senzoriale unice vin din surse neașteptate. Apa de toaletă pentru bărbați Prada Luna Rossa Carbon îmbină puterea celor mai întunecate stânci, cu cele mai ușoare adieri de vânt. Descoperiți aroma unei combinații de elemente inedite, dominată de tonuri metalice.

  • un parfum aromatic, pentru bărbați adevărați
  • parfumul a fost lansat în anul 2017 
  • face parte din linia de parfumuri bărbătești Prada Luna Rossa

Compoziția parfumului:
Notele de vârf sunt definite de bergamota italiană, combinată cu piperul negru. La scurt timp, în prim plan apar acordurile de lavandă senzuală și o notă metalică, ce conturează inima acestei ape de toaletă pur masculine. Piramida olfactivă este clădită pe o bază persistentă, de paciuli și ambroxan.

Povestea parfumului:
Flaconul apei de toaletă poartă inscripția Carbon. Forma sa nu diferă de celelalte parfumuri din gama Prada Luna Rossa. Dar materialele folosite au texturi și culori care simbolizează cărbunele, inclusiv diverse nuanțe de negru.

Partea de jos a flaconului este neagră și opacă, iar textura sa catifelată absoarbe complet lumina. Mai sus, urmează o parte de sticlă întunecată, dar translucidă. Designul este conceput pentru a evoca materiile prime, în combinație cu elementele prelucrate folosind tehnologii avansate. Echilibrul vizual este asigurat de o dungă de un roșu intens, în centrul acestui flacon întunecat.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tonuri metalice, lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, ambroxan
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Luna Rossa Carbon