Prada Luna Rossa Eau de Toilette pentru bărbați

4×
Prada Luna Rossa Eau de Toilette pentru bărbați
Prada Luna Rossa Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
285RON

285RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PRA0085 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 06.03.2021

Descriere parfum Prada Luna Rossa
Compoziție

Aye, Aye, Captain! Domnilor, treziți în sufletul dvs. băiatul-marinar, care vrea să navigheze în largul mării. Apa de toaletă pentru bărbați Prada Luna Rossa vă încântă simțurile, oferindu-vă o sursă de inspirație nesfârșită și încrederea că puteți face orice.

  • un parfum citric aromatic
  • pentru un bărbat modern
  • ideal la orice ocazie, dar mai ales pe vreme caldă

Compoziția parfumului
Parfumul Prada Luna Rossa debutează surprinzător, cu esență captivantă și energică de portocale amare, completată perfect de lavanda senzuală. Aroma evoluează cu note din inimă la fel de îmbătătoare: salvie și frunze de mentă proaspătă. Finalul fascinant al acestui parfum constă într-un duo neobișnuit: ambroxan și ambretă.

Povestea parfumului
Designul flaconului a fost inspirat de bărcile moderne cu pânze, iar conținutul este creația parfumierei germane Daniela Andrier. Lansat în 2012, Luna Rossa demonstrează că Prada are multe de oferit, nu numai în domeniul haute couture, ci și în cel al parfumurilor.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala amara, lavanda
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
menta, nucosara sage
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambrette, ambroxan
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Luna Rossa4