PradaL'Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați

19×
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: PRA0937 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada L'Homme Intense
Compoziție

Apa de parfum extrem de captivantă, Prada L'Homme Intense, este cu adevărat „o experiență cu mai multe straturi”. Oferă un plus de încredere, masculinitate și forță în orice moment al zilei.

  • aromă oriental lemnoasă
  • pentru bărbatul elegant
  • parfum de zi, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Prima impresie o lasă floarea de iris, chihlimbarul cu note de piele naturală și patchouli, în timp ce boabele de tonka îi conferă o picătură din orient.

Povestea parfumului
Apa de parfum Prada L’Homme Intense a fost lansată în anul 2017. Persoana din spatele acestei invenții magnifice este marele parfumier german Daniela Andrier.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
iris
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cihlimbar, patchouli
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal, piele, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada L'Homme Intense14