PradaAmber Pour Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați

2×
Prada Amber Pour Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați
Prada Amber Pour Homme Intense Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: PRA0341 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Amber Pour Homme Intense
Compoziție

Elegant, masculin, gentil și suav! Aceasta este definiția apei de parfum pentru bărbați Prada Amber Pour Homme Intense. Un parfum de lux, ușor pudrat, care subliniază personalitatea masculină ce a devenit o întruchipare reală a senzualității, rafinamentului și delicateții.

  • parfum oriental
  • pentru bărbatul elegant
  • potrivit pentru seară și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Compoziția seducătoare se deschide cu note calde de ambră care se îmbină plăcut cu boabele de tonka și bergamota proaspătă, pentru o prospețime dusă la extrem. Inima picant-lemnoasă evidențiază notele de patchouli și smirnă, în timp ce valurile calde de vanilie și tonurile subtile de piele completează perfect creația elegantă și senzuală.

Povestea parfumului
Prada Amber Pour Homme Intense este noua versiune a celebrului parfum Prada Amber Pour Homme, fiind o variantă mai intensă care definește linia masculină și sofisticată. Parfumul a apărut în anul 2011 și păstrează clasica sticlă masculină cu formă dreptunghiulară, decorată cu un finisaj negru și o placă argintie gravată cu ingredientele sale.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER) PARFUM (FRAGRANCE), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL, ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
bergamota, patchouli, vanilie Madagascar, smirna
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Amber Pour Homme Intense2