Philips Hair Clipper Series 5000 HC5630/15 masina de tuns pentru barba si par

1×
Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5630/15 masina de tuns pentru barba si par
Philips Hair Clipper  Series 5000 HC5630/15 masina de tuns pentru barba si par
masina de tuns pentru barba si par
211RON

211,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02183 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 15.05.2021

Descriere Philips Hair Clipper Series 5000 HC5630/15
Caracteristici

Creați coafuri personalizate chiar din confortul casei dvs.! Mașina de tuns pentru barbă și păr Philips Hair Clipper Series 5000 HC5630/15 vă permite să mențineți controlul constant asupra tunsorii și vă ajută să obțineți rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil. Tehnologia Trim-n-Flow Pro cu 2 lame din oțel inoxidabil, oferă o precizie maximă în timpul bărbieritului sau al tunsului. Designul unic cu mâner ergonomic susține o prindere confortabilă și sigură, astfel încât să puteți obține aspectul dorit dintr-o singură mișcare.

Caracteristici:

 • asigură linii precise și o coafare detaliată
 • permite utilizarea uscată sau umedă
 • aparatul este 100% rezistent la apă
 • tunde eficient părul și barba
 • întreținere ușoară
 • capete detașabile

Specificații tehnice:

 • tehnologie Trim-n-Flow PRO — oferă o precizie maximă, cu 2 lame din oțel inoxidabil
 • conține 3 instrumente pentru tuns sau bărbierit
 • lame din oțel inoxidabil cu ascuțire automată
 • mâner ergonomic pentru control și confort
 • 28 de setări pentru lungime (0.5–28 mm)
 • până la 90 de minute de utilizare fără fir
 • conținut: 1 aparat de tuns, 1 pieptene pentru barbă, 2 piepteni pentru păr, 1 husă pentru depozitare, 1 perie de curățare, 1 încărcător

Mod de utilizare:
Porniți aparatul și plasați cu atenție lama pe piele. Modelați părul de pe față sau de pe corp, în stilul dorit.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Hair Clipper Series 5000 HC5630/151