Philips DryCare Essential BHD003/00 uscător de păr călătorie

4×
Philips DryCare Essential BHD003/00 uscător de păr călătorie
Philips DryCare Essential BHD003/00 uscător de păr călătorie
BHD003/00
52RON

52,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01848 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
marți 22.06.2021

Descriere Philips DryCare Essential BHD003/00
Caracteristici

Nu vreți să renunțați la părul bine uscat și frumos coafat, nici când nu sunteți acasă? Uscătorul de călătorie Philips DryCare BHD003/00 este ușor și atât de compact, încât îl puteți lua cu dumneavoastră practic oriunde. În plus, forma ergonomică încape perfect în mână, deci este foarte ușor de utilizat.

Caracteristici:

  • vă permite să vă uscați părul rapid, oriunde v-ați afla
  • este blând cu părul, astfel încât îl puteți folosi zilnic
  • vă ajută să întoarceți ușor vârfurile șuvițelor - înauntru sau în afară

Specificații tehnice:

  • 2 combinații presetate pentru temperatură și viteză de uscare
  • design ergonomic, pentru o manipulare facilă
  • un concentrator, pentru o modelare mai simplă a coafurii
  • mânerul pliant facilitează o depozitare ușoară
  • greutate redusă, pentru a putea călători comod cu el
  • cablu de alimentare lung de 1,8 m

Mod de folosire:
Introduceți ștecherul uscătorului în priză. Pentru o uscare rapidă, alegeți regimul de curent de aer fierbinte și puternic (II.), iar pentru uscare delicată setați comutatorul pe curent de aer cald (I.)

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips DryCare Essential BHD003/004