Parfums De Marly Pegasus Royal Essence Eau de Parfum unisex

8×
Parfums De Marly Pegasus Royal Essence Eau de Parfum unisex
Parfums De Marly Pegasus Royal Essence Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
819RON

Economisiți 10%
75 ml
737RON

982,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PDM0083 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Parfums De Marly Pegasus Royal Essence
Compoziție

Aroma care este descrisă ca „o ferigă orientală, potențată de note animalice, afumate și cremoase” este apa de parfum pentru bărbați Parfums De Marly Pegasus Royal Essence! Mirosul intens și vibrant, cu accente pudrate si tonuri proaspete, vă va evidenția propria carismă.

  • aromă orientală
  • pentru bărbatul încrezător
  • pentru zi și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Se remarcă prin structura sa clasică ce se deschide cu note de chiparos și frunze de violete, inima aromei fiind compusă din lavandă, migdale cremoase și iasomie, care sunt încălzite de vanilie, lemn de santal și chihlimbar.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
heliotrop, bergamota, chimion
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda, iasomie, migdale
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Parfums De Marly

Parfumurile luxoase de nișă Parfums de Marly sunt inspirate din epoca regelui Ludovic al XV-lea, cunoscut pentru marea lui pasiune pentru parfumuri. Îi plăceau cu precădere parfumurile extravagante, intense, cu ingrediente bogate. Cerea în fiecare zi un alt parfum pentru camera sa, iar fântânile parfumate din curtea sa interioară erau renumite.

Parfums de Marly reînvie spiritul recepțiilor bogate și al festivităților care se desfășurau la Château de Marly, pentru plăcerea curtenilor și a demnitarilor din străinătate. În afară de revenirea la tradiția artei parfumiere, brandul Parfums de Marly omagiază și prestigioasele curse de cai. Ludovic al XV-lea le adora cu pasiune. Fiecare dintre parfumuri poartă numele și întruchipează caracterul uneia dintre rasele rare de cai, care au apărut la Curtea franceză. Mărturie stau creațiile Parfums de Marly Herod, Oajan sau Pegasus.

Fiecare parfum din gama Parfums de Marly ascunde în sine farmecul istoriei franceze. Pătrunde în esența bogată a celor mai bune materii prime folosite în secolul al XVIII-lea, epoca de aur a parfumului.

Rating Parfums De Marly Pegasus Royal Essence8