Parfumuri de vetiver

Parfum de vetiver
Filtru
Interval de prețuri

la

Intensitate
Oportunitate
Pentru cine?
Grupe de parfumuri
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   6
  •   2

Învăluiți-vă simțurile în aroma liniștitoare a vetiverului

Căutați un parfum benefic în cazuri de stres și de epuizare? Parfumul de vetiver vă va cuceri instantaneu. Planta de vetiver este cunoscută încă din vremea Indiei antice, sub numele „uleiul calmului". În aromaterapie, uleiul esențial de vetiver este folosit pentru atenuarea furiei, a isteriei și a iritabilității. Temperamentala aromă lemnoasă de vetiver este foarte populară, în special printre parfumurile de nișă. Adierea sa înviorătoare transformă vetiverul într-un partener perfect pentru canicula verii.

Caracterul aromei de vetiver:

Un parfum foarte puternic, lemnos fumuriu, cu tonuri de pământ și de ciocolată, a căror adiere orientală vă va cuceri complet. Vetiverul de Haiti are chiar subtonuri de fructe, care amintesc de un grepfrut dulce.

Cum se obține aroma de vetiver:

Vetiverul este o plantă originară din India și din Indonezia, ale cărei rădăcini își dezvoltă plenitudinea aromatică la vârsta de 12 - 24 de luni. Rădăcinile lungi, subțiri și ramificate se separă de celelalte părți ale plantei, care sunt plantate din nou pentru recoltare. Uleiul este obținut prin distilarea îndelungată, la abur, a rădăcinilor uscate, în mediu întunecos, pentru a conserva minunata aromă.

Aroma de vetiver este cunoscută de secole pentru efectele sale benefice de calmare, devenind un ingredient al parfumurilor celebre, acordurile sale pământiu lemnoase conferind profunzime fiecărei compoziții. Descoperiți și dvs. „picătura de liniște" și învăluiți-vă chiar azi în tonurile orientale ale parfumurilor de vetiver!